Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Wie is het Sint-Trudo Ziekenhuis?

Het Sint-Trudo Ziekenhuis is een dynamisch en modern medisch centrum dat hoogwaardige gezondheidszorg verleent. Met ruim 850 medewerkers en een team van ongeveer 150 artsen, focust het ziekenhuis zich op een patiëntgericht, preventief en kwalitatief gezondheidsbeleid. Ze bieden een breed scala aan medische diensten en streven naar deskundigheid, nabijheid en dagelijkse toewijding aan elkaar en hun patiënten.

Hoe hebben wij hen kunnen helpen?

Wij hebben het genoegen om al enkele jaren een nauwe samenwerking te hebben met het Sint-Trudo Ziekenhuis. Wij hebben ons gericht aan het ondersteunen bij de kledingbehoeften van hun onthaalmedewerkers. Zo zijn wij naar Sint-Trudo langsgegaan voor een passessie. Een Tric medewerker zorgde ervoor dat de juiste maten werden gemeten. Aan de hand van de matenfiche hebben we het pakket per persoon geleverd.

Sint-Trudo heeft een elegante damensjurk van Greiff. Deze jurk heeft een ronde V-hals, taillenaad voor een premium afwerking en beschikt over een elastische voering. Als bijpassende broek hebben ze de Damens broek  van Greiff. De broek is niet alleen comfortabel maar heeft ook praktische zijzakken. Ook hebben ze de witte blouse  van Greiff. De witte blouse is super sterk en is gemaakt uit een lichte elastische stof. Met daarbij een marine waistcoat van Greiff. De comfortabele gilet is voorzien van 5 knopen. Ook zijn er een aantal praktische zakken aanwezig aan de binnen en buitenkant.

De kleuren zorgen voor consistentie en zijn comfortabel. Door aandacht te besteden aan de unieke behoeften van het ziekenhuispersoneel, hebben we uniformen gecreëerd die niet alleen esthetisch aansprekend zijn, maar ook functioneel en duurzaam.


Sint-Trudo Ziekenhuis koos voor deze toppers:


Ook advies nodig voor een outfit van A tot Z?