Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Over Tric

Het verhaal van Tric start in het jaar 1947, toen Gerard Pinnoo “Tricofor” opstartte. Hij had verschillende zaken in Kortrijk, waar hij gebreide kleding voor heren, dames en kinderen verkocht. Het bedrijf werd na zijn overlijden verdeeld tussen zijn vier kinderen. Rosanne Pinnoo neemt de kinderkleding onder haar hoede, maar overlijdt op jonge leeftijd. Haar dochter Greetje Verbeke is 21 wanneer ze aan het roer komt te staan. Omdat de concurrentie steeds harder werd, begon ze zich te specialiseren in feestkledij van hoogwaardig materiaal.

Het bedrijf verhuist in 1988 naar de huidige locatie langs de Vijverhoek. In 2002 besluiten Greetje en haar man Luc Vandewiele het over een andere boeg te gooien. Tricofor wordt Tric en focust zich op vanaf dan op een ruim aanbod van werk- en veiligheidskledij, indien gewenst met bedrijfsnaam -of logo erop. In 2014 richt dochter Saartje Vandewiele een nieuw filiaal op in Wondelgem, en in 2017 neemt ze de zaak volledig over.

 

TRIC-team

Het Tric-team bestaat uit 12 gedreven en enthousiaste Tric'ers.

Hoe definieer je een Tric'er? Een harde werker met (een groot) oog voor klantvriendelijkheid. Tric is een KMO waar een familiale werksfeer sterk aanwezig is, met respect voor iedereen.  Elk teamlid, elke schakel is in een kleine onderneming of team enorm belangrijk. Een uitdaging voor elke ondernemer is om alle schakels goed op elkaar te laten inspelen.

Iedere Tric'er krijgt de kans zich volledig te ontpoppen en te groeien in zijn/haar talenten. Door extra opleidingen is men steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends in onze branche.


Happy client = happy Tric'er

Onze dienstverlening is ons paradepaardje! We gaan tot het uiterste om je 100% tevreden te stellen. Wij willen jou ontzorgen zodat jouw job uw focus blijft! Wij helpen jouw bedrijf graag groeien door tijd van je weg te nemen. 

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan zeker contact op met ons voor een voorstelling. Heb je een suggestie over hoe we het nog beter kunnen, dan horen we dit ook graag!

Waar kan je zoal op rekenen?

check icon

Passessie's op uw locatie door een ervaren maatopname deskundige. Deze collega meet de maten en retouches op.

check icon

Plaats uw bestelling via één van onze online bestel-tools! Is een digitaal bestelsysteem interessant voor u? Wij bieden verschillende bestelsystemen aan op maat van de klant, jawel GRATIS!

check icon

Geen zin noch tijd om uw order te verdelen over de verschillende collega's? Wij doen dit GRATIS voor u! Het order verpakken wij per medewerker met de nodige zorgen, uiteraard met herbruikbare verpakking :)

check icon

Reken op een snelle levering die je kan volgen via de Track & Trace code.


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze leveranciers worden zorgvuldig gescreend vooraleer men geselecteerd wordt. Stap voor stap proberen we de milieu-impact van onze producten te verlagen. Dit doen we door te kiezen voor duurzame materialen en innovatieve diensten te creëren.

Tric heeft geen productie ateliers in eigen beheer. We kiezen ervoor om de custommade kledij en schoenen te laten produceren bij onze vertrouwde leveranciers die naast kwaliteit ook garant staan voor milieubewust en verantwoord produceren.

De rol als distributeur wordt alsmaar belangrijker en daarbij is een goede relatie met vaste leveranciers belangrijk. Zowel Tric als de producenten zetten hard in op vlak van MVO en duurzaamheid. 

Tric heeft een groot gamma duurzame kledij en schoenen. Daarnaast vangen we ook de gedragen en kapotte werkkledij terug op. Meer info over onze retourlogistiek vind je hieronder.