Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel belangrijk nieuwtje, promo's, kortingen en Tric evenementen. Als dank voor je inschrijving ontvang je bovendien een unieke kortingscode, deze kan je inzetten bij je volgende aankoop. Meld je vandaag nog aan om de voordelen van de Tric nieuwsbrief te ervaren!

Mis niets en ontvang 5% korting!

check icon

Direct 5% korting op je volgende aankoop.

check icon

Gratis specialistische tips van onze experten

check icon

Steeds de nieuwste producten in je mailboxProducten in de kijker


FAQ

 • Hoe werkt de nieuwsbriefkorting?

  Wil jij graag korting op jouw volgende webshopbestelling? Dat kan! Je kan je op onze homepagina inschrijven voor de nieuwsbrief. Vervolgens zal er 5% korting toegepast worden op jouw volgende webshopbestelling! 

  Opgelet! Deze korting is enkel geldig op webshopbestellingen en niet geldig op personalisatie! 

 • Hoe kom ik aan een kortingscode?

  Tric zorgt ervoor dat onze klanten regelmatig kunnen genieten van een interessante aanbieding of een korting. Wil je ook op de hoogte zijn van deze acties? Meld je dan aan om onze nieuwsbrief te volgen!
  Na het aanmelden voor de nieuwsbrief krijg je trouwens meteen al een code met 5% korting voor je volgende bestelling.

 • Ik heb een kortingscode, hoe kan ik deze gebruiken?

  Jouw kortingscode kan je invoeren in het winkelwagentje. De korting wordt dan meteen verrekend. Opgelet: het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren.

  Pas op, indien u reeds geniet van scherpe prijzen is het niet mogelijk om de kortingscode extra te gebruiken. 1 kortingscode per klant en niet cumuleerbaar met andere acties/promo's/kortingscodes. Korting enkel voor textiel (niet op retouches, bedrukking, port...)

 • Waar kan ik terecht met mijn vragen?

  Heb je een vraag betreffende een lopende bestelling? Of wens je advies te ontvangen omtrent de artikelen vermeld op de webshop? 

  Contacteer onze klantendienst via info@tric.be of 056 35 76 56, bereikbaar tijdens weekdagen van 8u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00.


Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!