Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Wie is Desmet Engineering?

Desmet Engineering is uw toegewijde partner in industriële automatisering en machinebouwprojecten. Met hun expertise in machinebouw, metaalconstructie, draai- en freeswerk, evenals pneumatische/elektrische sturingskasten, bieden zij op maat gemaakte oplossingen voor al uw uitdagingen. Hun ervaren team van engineers en vaktechnici staan klaar om te adviseren en te begeleiden, van het ontwerp of de ontwikkeling van nieuwe machines tot aanpassingen aan bestaande machines. Bovendien voorzien zij het onderhoud, herstellingswerken, en leveren ze onderdelen of vervangstukken.

Hoe hebben wij hen kunnen helpen?

Na de introductie van hun nieuwe huisstijl was de opdracht om deze te vertalen naar nieuwe bedrijfskleding. Gezien deze werkkleding bestemd is voor het atelier, was kwaliteit een essentiële vereiste.

Zo hebben ze de kwaliteitsvolle Pro Wear T-shirt van ID identity. De T-shirts zijn industrieel wasbaar en zijn verkrijgbaar in tal van maten. Desmet Engineering heeft de sweater van James&Nicholson en de Galaxy bodywarmer. De bodywarmer van F.Engel is voorzien van een hoge kraag en heeft een verlegd rugpand. Ook zijn er tal van praktische zakken aanwezig ideaal voor hun werkplaats. Als werkbroek hebben ze de Combat van F. Engel, deze broek heeft versterkte kniestukken en heeft tal van praktische zakken. Deze combinatie voldoet aan hun noden alsook bij hun huisstijl.


Desmet Engineering koos voor deze toppers!


Ook advies nodig voor een outfit van A tot Z?