Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

WOWOW Reflective Wear

Reeds meer dan 15 jaar zorgt het Belgische bedrijf WOWOW EUROPE ervoor dat personen zich zichtbaar en toch trendy op de weg kunnen begeven. Wat begon als een persoonlijk project van de zaakvoerder Peter Lievens,  is ondertussen uitgegroeid tot een multinationale onderneming en marktleider binnen dit segment.

De merken Wowow, RaceViz en RunViz staan garant voor hoog kwalitatieve en gecertificeerde producten, en bieden voor een zeer uitgebreide doelgroep zeer aantrekkelijke jassen, vesten, handschoenen en accessoires.

De producten van Wowow zijn, waar mogelijk, genormeerd volgens de Europese normering voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Dit biedt de zekerheid voor de gebruiker dat hij een kwalitatief product aankoopt dat hem een optimale zichtbaarheid garandeert, zowel overdag als in het donker.

Fluorescent materiaal

Om je overdag optimaal zichtbaar te maken moet je gebruik maken van fluorescerende kleuren. Deze kleuren vallen het beste op en geven een sterk contrast met de omgeving.

De meeste van onze vestjes gebruiken 100% geweven polyester met een grammage van 120g. Hierin hebben we de fluo kleuren geel, oranje, rood, groen en roze. De gele, oranje en rode stof voldoet aan de vereisten voor de Europese norm EN20471, dus voor professioneel gebruik. De groene en roze stof voldoet aan de norm EN1150 en EN17353. Zo garanderen we dat die stof krimpvast, slijtvast, industrieel wasbaar en UV gestabiliseerd is.


Reflectief materiaal

In situaties waar er geen omgevingslicht aanwezig is, is reflecterend materiaal in combinatie met de lampen van voertuigen je beste bescherming.

De minuscule glasparels in het materiaal weerkaatsen namelijk het invallende licht en zorgen er zo voor dat je als het ware zelf licht geeft in het donker. Maar dit werkt uiteraard enkel met invallend licht. In complete duisternis gebruik je uiteraard beter een lamp.

Het reflecterend materiaal op de Wowow producten voldoet aan de hoge zichtbaarheidsnorm EN20471, wat garant staat voor een hoge kwaliteit van de stof en een zeer hoge weerkaatsingsfactor.