Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Shoes For Crews

Bij Shoes For Crews ontwerpen en vervaardigen we schoenen die voorkomen dat u op uw werklocatie uitglijdt, struikelt en valt. Onze antislipschoenen houden u veilig en bieden comfort, stijl, kwaliteit en waarde zodat u tevreden bent.

Shoes For Crews is in 1984 opgericht door Stanley Smith, die samen met Matt Smith in hun appartement een kleine collectie schoenen voor verpleegkundigen produceerden. Een van hun connecties zei dat ze schoenen met "grip" nodig hadden op de gladde vloeren van een restaurant. De familie Smith werkte in samenwerking met een professor in rubbertechnologie dit idee verder uit voor het produceren van hun eerste lijn antislipschoenen.

Shoes For Crews ontwerpt en produceert een van de grootste en meest uitgebreide productlijnen van antislipschoenen ter wereld, met meer dan 280 modellen voor dames/heren in de categorieën sport, vrije tijd, officieel en veiligheid. Shoes For Crews wordt verkocht in meer dan 40 landen over de hele wereld en levert aan werklocaties de allerbeste antislipschoenen die in de hele sector worden erkend om hun grip, comfort, duurzaamheid, waarde en stijl.

Antislip Zolen

Sinds 1984 heeft Shoes For Crews al een van de allerbeste antislip buitenzolen in de sector. Ze bestuderen de wetenschap van veiligheid al meer dan 30 jaar en in de afgelopen twee jaar hebben ze hun productcollectie vernieuwd zodat ze u nu innovatie kunnen leveren, plus slipweerstand, comfort, technologie en duurzaamheid om voor uw veiligheid te zorgen. Ze vatten veiligheid bij het werk en antislip zo serieus op, dat ze hun eigen fabrieken van buitenzolen hebben. Op die manier houden ze de controle over elk ingrediënt in elke buitenzool en elke stap in het productieproces.