Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Schürr Professional Footwear

Sinds 1973 maken wij in Duitsland handgemaakte antislip werk- en veiligheidsschoenen, antistatische schoenen en operatieschoenen. Onze schoenmakerstraditie gaat terug tot 1754. SCHÜRR staat voor meer dan 250 jaar bewezen expertise in schoenproductie.

Regionaal geworteld op onze locatie in Schwarzenbach staan ​​bij ons twee principes voorop: het garanderen van de beste kwaliteit, en het persoonlijk en snel uitvoeren van de wensen van de klant. Tot op de dag van vandaag zijn we trouw gebleven aan deze filosofie. Onze trouwe klanten moedigen ons aan bij deze missie.

Uit ervaring weten we dat de eisen die aan werkschoenen worden gesteld bijzonder hoog zijn: de best mogelijke beschermende functies moeten worden gecombineerd met een ideaal draagcomfort - dit vormt de basis voor de veiligheid en het welzijn van hardwerkende mensen.

Wij nemen deze eisen zeer serieus en voelen ons verplicht om open en innovatief te werken. Wij bieden een uitgebreid assortiment werk- en veiligheidsschoenen met een uitstekende pasvorm - altijd op het snijvlak van technologie. Wij ontwikkelen en produceren moderne schoenen van hoogwaardige materialen die comfort bieden en voldoen aan de steeds hogere veiligheidseisen van de moderne werkplek - of het nu in de industrie, zorg, laboratoria of operatiekamers is.

Orthopedische zolen

Veel mensen hebben inlegzolen nodig om de gezondheid van hun voeten te beschermen. Dit geldt des te meer als u op uw werk veel en lange tijd elke dag op de been bent. Precies voor dit doel hebben we schoenen ontwikkeld met een gecertificeerd Springer-binnenzoolsysteem.

Met onze beproefde veiligheids- en werkschoenen en een binnenzool die bij je past, kom je zonder problemen elke werkdag door. Je voeten zullen je dankbaar zijn.


Dempingsystemen

Veel hardwerkende mensen hebben banen waar ze (bijna) de hele dag op de been zijn. Onze klanten hechten de hoogste waarde aan werk- en veiligheidsschoenen die een merkbare en blijvende verlichting van hun gewrichten en voeten bieden.

We hebben verschillende dempingssystemen ontwikkeld zodat je lichtvoetig elke werkdag doorkomt. De beproefde 3-voudige demping met blauwe Technogel® absorbeert krachten die optreden in het hielgebied en ontlast zo de wervelkolom en gewrichten.