Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Safety Jogger

Wat begon als een kleine schoenfabriek in België, genaamd 'Cortina', groeide uit tot een internationaal bedrijf dat bestaat uit vele merken, waarvan Safety Jogger een van de eerste merken is. Vandaag de dag is Safety Jogger een internationaal merk van PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen). Op jaarbasis levert Safety Jogger meer dan 32 miljoen paar schoenen over de hele wereld. Daarnaast kan Safety Jogger ook rekenen op een feilloze supplychain en een live voorraadbeheer.

Innovatie

Voortdurende investeringen in productontwikkeling, onderzoek en state-of-the-art technologie stelt Safety Jogger in staat om de meest geavanceerde veiligheidsproducten te produceren, gebaseerd op de real-time marktvraag. Hun eigen ontwerp- en ontwikkelingsteams kunnen rekenen op de nieuwste gespecialiseerde software, een moderne faciliteit voor het maken van stalen, een professioneel labo en een revolutionaire 3D-printer om nieuwe technologieën sneller, nauwkeuriger en met minder afval te implementeren. Dit resulteert in een uitgebalanceerde collectie van modieuze en innovatieve veiligheidsproducten voor zowel mannen als vrouwen.


Ontworpen in Europa

Alle veiligheidsproducten zijn ergonomisch en esthetisch ontworpen door een Europees team, met de steun van ervaren professionals. Safety Jogger werd in 2001 opgericht onder de vleugels van de Cortina Groep en profiteert van de uitgebreide knowhow van dit internationale familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van schoenen en kleding.


Safety Jogger Industry

Safety Jogger Pro

Safety Jogger Tactical