Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

L.brador

Bij L.Brador draait alles om werkkleding. Men wil hierin echt een verschil maken. Ze dagen de traditionele werkkledingindustrie constant uit door nieuwe innovaties en het beste comfort te ontwikkelen.

Scandinavisch erfgoed

Sinds 2003 ontwikkelen ze PREMIUM werkkleding voor professionals die hoge eisen stellen aan kwaliteit, comfort en pasvorm. Hun roots liggen in Zweden, wat betekent dat de werkkleding van L.Brador bestand moet zijn tegen het barre en afwisselend Scandinavische klimaat.


Made to work

In 2012 hebben ze als eerste stretchmateriaal in een werkbroek geïntroduceerd. De eerste hoogwaardige stretchbroek voor professionals was geboren. Sindsdien heeft L.Brador +30 broeken ontwikkeld met verschillende functies. Om de meest geschikte werkbroek volgens uw eisen te vinden, hebben we deze onderverdeeld in 3 categorieën. Workmove Max, Medium en Light.

Op de foto rechts ziet u Sven Thorgen. Hij is een bekende, Zweedse snowboarder.  Een echte promotor van mobilitiet! Zie Sven testen of de WorkMove broek voldoende flexibel is.


De Beste kwaliteit en veiligheid

L.Brador heeft een eigen testlaboratorium. Door dit en rigoureuze tests bij onze fabrikanten weten ze dat de kledingstukken de taak aankunnen. Door te werken met het beste materiaal op de markt, kunnen onze kleding de tijd weerstaan ​​en keer op keer gebruikt worden.

L.Brador blijft innoveren. Men kwam met een nieuwe soort flexibele reflectie op de markt. De Flexicomb stretchreflector beweegt vloeiend mee met het lichaam en ademt ook. Deze soort reflector is veel robuuster dan een traditionele reflector. Zelfs nadat je uw kledingstuk meermaals gewassen hebt, kan je erop vertrouwen dat je zichtbaar en veilig bent op de werkplek.