Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

James Harvest Sportswear

Sinds 1988 helpt de huisstijlkleding van James Harvest Sportswear duizenden bedrijven om een geweldige teamgeest en een coherent profiel te creëren. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft. De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij.

Goedgeklede medewerkers zijn het uithangbord van een bedrijf en zijn een essentieel onderdeel van de marktcommunicatie. Gerenommeerde bedrijven kiezen al vele jaren voor James Harvest Sportswear als leverancier van hun bedrijfskleding omwille van zijn uitstraling, kwaliteit en hoogwaardige afwerking. 
 

Amerikaanse ‘college’ stijl

De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding: polo’s, hemden, T-shirts, sweaters, jassen, shorts, tassen, fleece en bodywarmers in de meest uiteenlopende kleuren en technische stoffen zoals Lycra, Vent Air, Teflon en Cordura. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van de onderneming uit te dragen óf een stijlvol relatiegeschenk voor klanten of leveranciers. James Harvard Sportswear kan bedrukt worden met uw logo voor optimale promotie tijdens het dragen door uw personeel of relaties.