Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

GREIFF

Modieus, comfortabel en duurzaam - volgens deze eisen ontwikkelt GREIFF kleding voor de dienstensector, de zorgsector, de gastronomie en het hotelwezen.
Het uitgebreide assortiment van de Bambergse firma maakt indruk met zijn perfecte pasvorm, moderne snit en hoge kwaliteitsnormen.

Bij de productie van de werkkleding wordt bijzondere nadruk gelegd op het gebruik van milieuvriendelijke materialen en op eerlijke, veilige en respectvolle werkomstandigheden voor de productiemedewerker. GREIFF levert professionele mode met een garantie van vertrouwen.

Waarom kiezen voor Greiff?

check icon

Modieuze, comfortabele kledij

check icon

Uniformiteit binnen uw bedrijf

check icon

Kwalitatieve kledij met lange levensduur

check icon

Duurzame kledij


GREIFF Corporate

Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor zakelijke kleding. Omdat ze een aantrekkelijk uiterlijk belangrijk vinden. Maar ook omdat ze de teamspirit en het gevoel van eigenwaarde van hun medewerkers willen versterken.

Het kant-en-klare assortiment van GREIFF CORPORATE is het grootste in Europa. Onze modulaire catalogus bevat kleding voor mannen en vrouwen en de verschillende stukken kunnen vrijwel onbeperkt worden gemengd en gematcht. Onze PREMIUM, MODERN, CASUAL, BASIC en SIMPLE collecties zijn de ideale combinatie van mode en functionaliteit en voorzien in een breed scala aan verschillende eisen.

GREIFF CORPORATE kan bogen op een indrukwekkende combinatie van eigenschappen, maakkwaliteit en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Moderne, innovatieve materialen garanderen draagcomfort en zorgen voor een perfecte pasvorm.


GREIFF Gastro

In de horeca en hotellerie moet alles kloppen, ook de werkkleding. Het moet smaakvol en modieus zijn en bovendien voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en comfort. Dit geldt zowel voor grote hotels als voor restaurants en kantinekeukens. GREIFF GASTRO is hier precies op afgestemd. De koksbuizen en -broeken hebben alle eigenschappen die nodig zijn voor zwaar gebruik in de keuken.

De serviceproducten zoals schorten, vesten maar ook kostuums en pakken staan garant voor een stijlvolle en professionele uitstraling. De essentials, die zowel in de keuken als in het servies gecombineerd kunnen worden, zijn een passende aanvulling. GREIFF GASTRO overtuigt met zijn eigenschappen, verwerkingskwaliteit en uitstekende onderhoudseigenschappen - en dat in een bijna onbeperkte keuze aan modellen.


GREIFF Care

De basis van een succesvolle werkdag? Kleding met functionaliteit, maar ook veel comfort. Dit is de enige manier waarop u volledig kunt communiceren met uw patiënten en klanten. Of het nu in de zorgsector, in de huisartsenpraktijk, apotheek of in de wellnesssector is. GREIFF pakt uit met frisse kleuren en moderne snitten. Uw eerste indruk wint enorm aan professionaliteit en vooral competentie! Omdat ze hun verantwoordelijkheid serieus nemen, is duurzaamheid een essentieel onderdeel van onze GREIFF CARE collectie. Daarom bieden ze met trots het eerste 'Green Button' gecertificeerde verzorgingskledingstuk aan. Eenvoudig en modern met 100% draagcomfort.


Duurzaamheid

GREIFF is zich bewust van de verantwoordelijkheid die men heeft ten opzichte van de mens en milieu. Men streeft naar een veilige werkplek voor alle medewerkes in het productieproces, het behoud van natuurlijke hulpbronnen, eerlijke handel en de groots mogelijke transparantie. Duurzaamheid is een belangrijk deel van hun bedrijfswaarden en bepaalt hun dagelijks handelen. 

My Greiff

Greiff heeft een systeem geïmplementeerd waarmee de dragen de oorsprong van zijn Greiff-producten kan traceren vanaf de vezel tot het afgewerkt product. Elk deel krijgt een volledige stamboom.

Meer info

Fair Wear Foundation

Greiff is lid van de Fair Wear Foundation. Door deze werkrichtlijnen van dit initiatief in hun productiefaciliteiten te implementeren, verbeteren ze de arbeids- en sociale omstandigheden op de locatie.

Fair Trade

Greiff vertrouwt op Fairtrade gecertificeerd katoen. Zo bevordert men eerlijke arbeidsomstandigheden, het verbod op kinderarbeid, stabiele minimumprijzen, langdurige handelsrelaties in de katoenproductie en de omschakeling naar milieuvriendelijke teelt.

MaxTex

Greiff is één van de oprichters van MaxTex. Samen met hun partners bundelen ze hun vakkennis en ontwikkelen ze innovatieve productoplossingen om duurzaamheid in de textielindustrie transparanter, eerlijker en duurzamer te bevorderen.

Groene knop

De groene knop staat voor producten die duurzaam geproduceerd worden. Een groene knop wordt pas verkregen nadat je in totaal 46 veeleisende sociale en milieunormen worden nageleefd.

Oeko-Tex

Het Oeko-Tex label geeft u de garantie dat de kleding geen schadelijke stoffen bevat. Het label wordt gebruikt voor textielproducten die getest zijn op stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu.

Organisch katoen

Greiff werkt met biologisch katoen van gecontroleerde ecologische teelt. Bij deze teelt wordt géén gebruik gemaakt van genetische manipulatie, chemische bestrijdingsmiddelen en meststoffen.

Gerecycleerde materialen

Greiff gebruikt polyester verkregen uit gerecycleerde materialen. Op deze manier draagt men bij aan een meer circulaire textielindustrie. Zo sparen ze waardevolle hulpbronnen, vermijden ze bergen afval en beschermen ze ons milieu.