Gratis levering vanaf €50

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

ENGEL Workwear

F Engel is sinds het bedrijf begon stabiel gegroeid en bevindt zich in een sterke positie met hun F.ENGEL-werkkleding. 

Waarom kiezen voor F.Engel? De kledij van F.Engel heeft een goede pasvorm en is super slijtvast. De nadruk ligt op sterk, modern en een voortdurend streven naar verbetering van de pasvorm en de functionaliteit. Bij F.Engel hebben ze voor elk beroep de geschikte werkkledij! Door het gebruik van Cordura zorgen ze ervoor dat kwetsbare plaatsen slijtvaster zijn en bestendig tegen scheuren en gaten. Bijvoorbeeld op een broek voor metster gebruikt men Cordura op de knieën. 

F.Engel heeft verschillende collecties, iedere collectie heeft zijn eigen eigenschappen. Zoek je werkkledij met Hi-Vis? Dan is de Safety collectie zeker iets voor u! De Safety collectie heeft een mooie pasvorm, bovendien is er een volledige Safety collectie gemaakt voor de dames! Op die manier kunnen ook de dames genieten van een goed passende broek en werkvest.

Contacteer ons voor meer info omtrent de verschillende collecties!

Ontdek het uitgebreide assortiment van F.Engel!


Duurzame werkkleding

Bij ENGEL Workwear zijn ze altijd bezig met innoveren. De internationale uitdagingen met betrekking tot het klimaat hebben hen daarbij geïnspireerd tot de productie van duurzame werkkleding.

Bij ENGEL Workwear houden ze altijd in hun achterhoofd dat ze een positieve bijdrage willen leveren aan het klimaat. Nu presenteren ze hun nieuwe productlijn, die wordt gemaakt van 50% gerecycled polyester. De vezels die ze gebruiken, worden gemaakt van gerecyclede materialen, zoals PET-flessen. Deze vezels zijn volledig te traceren, waardoor ze kunnen garanderen dat hun producten de juiste hoeveelheid van de juiste soort vezel bevat.


Repreve

REPREVE is de bekendste en betrouwbaarste vezel gemaakt van gerecyclede materialen, waaronder plastic flessen. Repreve is de enige biologische vezel die een U-Trust-verificatie heeft, die gerecycled materiaal certificeert. Repreve kan op elk punt in de toeleveringsketen met behulp van de unieke Vezelprinttraceertechnologie producten testen om te controleren of ze Repreve bevatten, en in de juiste hoeveelheid.