Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Bekina Boots

Bekina Boots is een Belgisch familiebedrijf dat innovatieve laarzen vervaardigt uit NEOTANE. Onze roots liggen in Kluisbergen, midden in de prachtige Vlaamse Ardennen. Sinds onze start in 1962 zijn we uitgegroeid tot een internationale producent gespecialiseerd in vrijetijdslaarzen en veiligheidslaarzen voor de landbouw, visserij, voedingssector en industrie. 

Duurzaamheid en innovatie

Bekina Boots werd in 1962 opgericht door de familie Vanderbeke en groeide van een schoenmakersfamilie uit tot één van de grootste internationale spelers op vlak van polyurethane veiligheidslaarzen. Ondertussen staat de derde generatie Vanderbeke aan de leiding van het bedrijf. In die 60 jaar ervaring hebben we allesbehalve stilgezeten. Met een eigen, hypermodern laboratorium voor kwaliteitscontrole en innovatie verbeteren we constant de kenmerken van onze laarzen.

We ontwikkelden ons eigen materiaal NEOTANE, een hoogwaardig polyurethaan dat 40% procent lichter is en drie keer langer meegaat dan rubber en PVC. Zo verhogen we niet alleen de kwaliteit voor onze eindgebruiker die zijn of haar laarzen veel minder vaak moet vervangen, maar engageren we ons ook voor het milieu.


Waar Bekina voor staat

Wendbaarheid is key bij Bekina. Als bedrijf streven we ernaar om ons wendbaar op te stellen tegenover de markt en in alle omstandigheden de juiste oplossingen te bieden. Dat merk je aan de innovatieve technologie van onze producten én in het engagement dat we daarnaast leveren.