Tric is gesloten vanaf 21 juli tot en met 15 augustus. Tijdens deze periode worden géén bestellingen verwerkt.

Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

B&C

In 1997 werd het eerste volledig geïntegreerde Europese promotionele kledingmerk opgericht. Met de hoofdzetel in België en een productie/sourcing kantoor in Azië, heeft dit dynamische merk een gevestigde reputatie opgebouwd voor kwaliteit en service. Dankzij een uitgebreid distributienetwerk is B&C Collection marktleider, en ze onderscheiden zich met innovatieve en uitgebreide collecties. B&C Collection brengt vitaliteit in uw acties, designs en uniformen door een breed scala aan stijlen aan te bieden, van klassiek tot trendy. De collectie, gekenmerkt door de hoogste kwaliteit en het ruimste kleurenpalet, omvat kledingstukken en kleuren die exclusief zijn ontwikkeld voor maximale impact en zichtbaarheid.

Hi! I’m organic

Vandaag kan u bij B&C kiezen uit 22 gecertificeerde biologische artikelen in T-shirts, polo's en sweatshirts. Dit omvat een biologisch buisvorming T-shirt met korte mouwen aan instapprijs, zodat elk bedrijf duurzaamheid met volume kan combineren.

Elke keer dat u een biologisch katoenen T-shirt koopt in plaats van een klassiek katoenen T-shirt, vermindert u het waterverbruik met 91% (ongeveer 397 liter water). Biologisch katoen wordt ook geteeld binnen een rotatiesysteem dat de bodemvruchtbaarheid vergroot, de biodiversiteit beschermt. Het wordt geteeld zonder het gebruik van kunstmest, giftige pesticiden of GGO's.