Gratis levering vanaf €75 excl. btw

Shop & Try

Veilig betalen

De beste service

Volg ons op

Tric logo in white

Besparen én je medewerkers warm houden?

Thermisch ondergoed is de ideale basislaag, het houdt je warm en droog. Daarnaast is het ook comfortabel want je kan nog steeds vrij bewegen. Maar hoe kies je het best thermisch ondergoed? Er zijn véél verschillende soorten thermisch ondergoed. Afhankelijk van de soort job kies je best aangepast ondergoed.


Odars t-shirt & Roja broek

Heb je een job met veel beweging? Dan kies je best voor de T-shirt Odars en broek Roja. Deze set is gemaakt van 100% polypropyleen, deze ademende stof zorgt ervoor dat zweet snel naar buiten gaat en daar verder verdampt. Géén klam gevoel dus!


Trapani T-shirt & Trento broek

Heb jij of jouw medewerkers eerder een statische job? Dan is de Trapani T-shirt en Trento broek the way to go! De stof bestaat uit Viloft en polyester. De stof voelt zacht en elastisch op de huid en zorgt ervoor dat de warmte vastgehouden wordt, maar laat wel vocht door! Ideaal dus als je bijvoorbeeld stil staat aan een machine.


Ferano T-shirt & Montrose broek

Heb jij medewerkers die in een koelkast/diepvries omgeving werken? Dan is de Ferano T-shirt en Montrose broek ideaal! Deze dubbelgevoerde set heeft een fleece laag binnenin, gemaakt van 100% polyester. Dit is een heel zachte extra laag, die ervoor zorgt dat ook in hele koude temperaturen de medewerkers het warm houden.


WIST JE DAT...

… er ook zoiets bestaat als te veel laagjes? Als de lagen te veel op elkaar aansluiten, krijg je het sneller koud omdat je zweet door te veel laagjes heen moet. Kies dus steeds voor het drielagensysteem met thermisch ondergoed als startlaag. 
… je thermisch ondergoed ook kan dragen in de zomer omdat het je zweet goed afvoert waardoor je lichaam koel blijft? Ga dan uiteraard wel voor een dunne laag die goed aansluit op je lichaam.